Paparan dibawah adalah pengalaman kisah sebenar …

Seorang bekas peserta kursus bengkel affiliates , telah menghasilkan pendapatan tak masuk akal hanya dengan mengaplikasikan apa yang beliau baru belajar.

Apa yang beliau lakukan hanya GUNA  STRATEGI DAN KAEDAH YANG SAMA seperti yang telah dipelajari. Tidak ada rahsia sulit lain.

Encik Mahmud Roslan adalah merupakan seorang usahawan sepenuh masa. Beliau aktif berniaga dropship & ebay beberapa tahun lepas.

Dan pada tahun ini, beliau mencuba pula bisnes AFFILIATES, dengan menjadi agen dan mempromosikan produk digital orang lain. Dengan erti kata lain beliau adalah orang baru dalam bidang affiliates.

Apa yang menjadikan beliau berjaya dalam bidang yang baru diceburi ini adalah kerana beliau menggunapakai strategi yang betul secara konsisten. Ini adalah perkara yang amat penting untuk mencipta kejayaan besar dalam bisnes affiliates.

Mahmud-1

Ini adalah hasil jualan beliau yang dihasilkan selepas 2 minggu beliau hadir ke bengkel affiliates di Batu Pahat pada penghujung Feb 2017 yang lalu.

Mahmud-2

Ini pula, rekod selepas sebulan. Beliau berjaya menghasilkan lebih RM80,000 jualan hanya dengan mempromosikan SATU produk affiliates sahaja.

Mahmud-3

Selepas 2 bulan, beliau berjaya menghasilkan jualan berjumlah RM121,175 dengan hanya satu produk affiliates sahaja.

Apa yang mengujakan adalah beliau ikut sebijik-sebijik strategi yang ditunjukkan dalam di dalam Bengkel Affiliates tersebut.

Adakah cuma Encik Mahmud sahaja yang berjaya ? Tidak. Sebenarnya ada ramai lagi ….

Saya nak perkenalkan anda kepada 2 orang lagi iaitu Encik Ahmad dan Puan Salena.

>> Encik Ahmad Berjaya Peroleh RM4.9K <<

Encik Ahmad sedikit berbeza. Beliau dah pun praktikkan ilmu affiliate yang dikongsikan secara percuma di dalam group Facebook sebelum beliau hadir ke Bengkel.

Beliau berjaya hasilkan jualan melalui strategi percuma tersebut.

Kemudian beliau ambil keputusan untuk hadir dan belajar sendiri strategi #AffiliateMethod yang di ajarkan di dalam bengkel.

Gambar diatas adalah hasilnya selepas seminggu belajar dan praktikkan strategi #AffiliateMethod. Beliau berjaya jana lebih RM2,000 dalam minggu pertama sahaja!

Ini result selepas 2 minggu….

Beliau berjaya gandakan jualan sehingga mencecah RM4.9K dengan hanya promosi 1 produk affiliate sahaja. Beliau hanya copy & paste segala teknik #AffiliateMethod yang diajarkan di dalam Bengkel.

“Pn. Salena Hasilkan Lebih RM7K Tanpa Keluar Kos Iklan!”

Selepas hadir ke Bengkel Affiliate, Puan Salena gabungkan strategi AffiliateMethod yang beliau belajar dengan teknik ZeroCostMarketing.

Beliau fokus menggunakan FB profile sahaja untuk promosikan produk affiliate.

Akhirnya beliau berjaya capai target 4 angka pertama melalui affiliate!

Selepas konsisten praktikkan strategi #AffiliateMethod, Puan Salena telah jana lebih RM7k jualan untuk satu produk affiliate yang beliau promosikan.

Di atas cuma secubis kisah beberapa rakan-rakan yang telah berjaya menghasilkan pendapatan setelah menghadiri bengkel affiliates.

Kenapa anda perlu buat bisnes affiliates ?

  • Tak perlu ada produk sendiri
  • Tak perlu layan pelanggan di whatsapp
  • Tak perlu sibuk-sibuk dan hantar barang yang di order
  • Tak perlu nak lakukan servis selepas jualan
  • Anda hanya promote dan tunggu duit masuk jer

Konsep Bisnes Affiliate di internet sebenarnya sangat mudah – bagaimana anda menjualkan produk orang lain, dan anda mendapat keuntungan apabila ada jualan yang terhasil.

——

Salam perkenalan, saya Nazri Bollhassan.

Membina bisnes affiliates di internet bukan suatu yang mudah terutama jika tidak ada ilmu yang proven berhasil. Ia lebih sukar jika tanpa mentor yang boleh membimbing dari A-Z segala ilmu yang proven tersebut.

Semasa saya mula-mula berkecimpung dalam bisnes affiliates dahulu, tiada panduan dan tutorial yang benar-benar khusus fokus mengajar bagaimana nak membina bisnes affiliates sebenar di internet .

Jika adapun, ianya hanya fokus kepada bahagian tertentu sahaja dalam bisnes affiliates. Dan, sudah semestinya untuk menguasai bahagian demi bahagian ini memakan masa dan wang ringgit.

Kini kita amat beruntung sebab ada bengkel affiliates seperti yang telah di ikuti oleh rakan-rakan kita diatas. Setidak-tidaknya kita boleh mempelajari secara direct ilmu yang beliau pelajari dari tok guru mereka.

Namun begitu,  bukan semua orang dapat merantau menimba ilmu dibengkal affiliates sebegitu. Ianya memakan masa dan wang ringgit serta pengorbanan yang besar meninggalkan anak isteri dirumah.

Malah, bengkel tersebut tidak diadakan disetiap pelusuk negeri dan hanya diadakan pada masa tertentu sahaja. Ini boleh membantutkan usaha untuk belajar affiliates dari satu bengkel yangtelah proven menunjukkan hasil.

BERITA BAIK !!

Sebenarnya anda amat beruntung sebab baru-baru ini modul-modul yang diajarkan dalam bengkel affiliates telah di videokan oleh Tuan Rahman Basri (Sifu ketiga-tika rakan-rakan tadi yang mengajar di Bengkel Affiliates) dan dinamakan Affiliate Method.

So, walaupun tidak dapat ke bengkel tapi anda berpeluang untuk mendapatkan ilmu yang serupa. Sekarang anda hanya perlu duduk dirumah anda boleh melakukan aktiviti pembelajaran dan tiru langkah demi langkah untuk menghasilkan pendapatan melalui affiliates.

Video tutorial yang telah dihasilkan menerangkan setiap modul-modul yang telah diajar dalam bengkel affiliates.

Ia merangkumi 4 modul-modul berikut :

  1. Story – Content Marketing
  2. Email marketing
  3. FB Ads
  4. Affiliates Action Plan : 4 minggu 4 angka

Contoh-contoh yang digunapakai adalah dari teknik-teknik yang telah terbukti berkesan untuk menghasilkan jualan melalui produk-produk informasi yang sedang dipromosikan.

Disamping itu, anda juga akan dibekalkan dengan semua template yang  diberikan kepada peserta bengkel seperti template email follow up, artikel dan contoh copywriting iklan FB Ads.

So anda dah tak perlu pening-peling kepala untuk memikirkan ayat-ayat yang sesuai untuk menjalankan misi affiliates anda.

Malah contoh-contoh artikel dan turutan iklan yang telah digunapakai dan yang sedang diguna juga didedahkan satu persatu.

Apa yang perlu dilakukan selepas itu cuma LAKUKAN STRATEGI SEPERTI YANG DITUNJUKKAN sahaja.

Dengan kesemua modul padat ini, Tuan Rahman Basri memberi jaminan bahawa video tutorial ini akan membantu anda dari segi persiapan awal sehingga akhir bagaimana untuk terus konsisten menjana pendapatan melalui bisnes Affiliate di internet.

Mahu tak anda belajar AFFILIATE METHOD dan meniru strategi yang proven hasilkan komisen affiliate nie ?

JIKA YA , SILA KLIK LINK DIBAWAH SEKARANG!

>> SAYA NAK BELAJAR <<

comments

Leave a Reply