Kenapa Tone Excel

PASSIVE INCOME

Sampai bila anda akan guna handphone ? Jika 10 tahun lagi anda akan menggunakan handphone maka dalam tempoh itulah income dari Tone Excel akan berterusan. Tak menaja pun income masyukk.

HANDPHONE KEGUNAAN HARIAN DAN BOLEH DIKATAKAN WAJIB GUNA

Jika sakit kita mencari ubat. Itupun kadang-kadang ubat jatuh ke tangga ke-2 dan yang utama adalah handphone mesti di topup agar tidak terputus telekomunikasi. Sampai bila nak topup ? Jawapan nya ada pada anda.

JUALAN SEMULA TANPA JUALAN SEMULA

Nie lah salah satu ciri gempak Tone Excel. Pada mulanya hanya memperkenalkan penggunaan simkad kepada pengguna baru. Jualan susulan berlaku dengan sendirinya iaitu melalui topup. Pelanggan boleh topup dimana-mana sahaja yang mereka berkenan. Yang bestnya walau dimanapun mereka topup handphone anda tetap mendapat komisyen topup tersebut.

KOMISYEN TOPUP 3 LEVEL DAN BOLEH DIWARISI

Anda hanya perlu perkenalkan pada Level 1 sahaja walaupun ada 3 level yang anda dapat komisyen. Ini petua orang berjaya. Jangan bangkang. Ikut sahaja. Buat Level 1 sahaja. Yang bestnya apabila level 1 hingga 3 terisi, anda pun menerima komisyen topup walaupun diperkenal oleh Level 1 anda.

Jika sendiri topup RM20 : Level 1 = 6%, Level 2 = 3%, Level 3 = 11%

Jika sendiri topup RM60 : Level 1 = 10%, Level 2 = 3%, Level 3 = 13%

Bukan setakat komisyen 3 level, yang unik adalah asalkan handphone tersebut masih menggunapakai simkad Tone Excel, maka jika berlaku kematian maka pendapatan boleh diwarisi. 

PASARAN PENGGUNA  AMAT LUAS

Boleh dikatakan “orang pelik” jika sesiapa yang tidak mengguna handphone pada masa kini. Jadi pasarannya amat luas. Bisnes ini mengajak bertukar simkad handphone ke Tone Excel.  Anda guna dan memperkenal simkad ini kepada orang lain maka anda diberi ganjaran pendapatan.

SYARIKAT SUDAH BEROPERASI 5 TAHUN TANPA GAGAL MEMBAYAR KOMISYEN

Komisyen diterima 3 kali sebulan iaitu pada 11, 21 dan 31 (hujung bulan) Sepanjang tempoh 5 tahun, syarikat mempunyai rekod bayaran komisyen kepada ahlinya dengan amat bagus sekali. Dan yang paling best asyik bayar komisyen sebelum waktunya.

Dan semua komisyen dalam bentuk RM bukannya dalam bentuk KREDIT TELEFON dan tidak pun mengganggu sebarang topup sesiapapun.

TIDAK PERLU MENJUAL 

Program Tone Excel adalah Program rujukan komuniti. Jadi jika berlaku penajaan maka tidaklah perlu si penaja berjumpa denga bakal pengguna. Pengguna boleh membeli dimana-mana sahaja simkad tone excel. Yang penting adalah dia hendaklah mendaftarkan diri dibawah no idp penaja nya sendiri.

comments

Leave a Reply