Ini Cara Saya Jana Pendapatan Online>> Klik Sini <<

Email List Nyawa Bisnes Ada

Email list merupakan asas kepada bisnes online. Apatah lagi jika anda lakukan bisnes affiliates. Email list merupakan nadi pendapatan online kepada ramai otai dan juga kepada saya.

Perkara utama untuk jana income online adalah kumpul list. Jika anda belum melakukannya, saya sarankan anda buat sekarang dengan EMELMATIK dan buka akaun anda.

Akaun EMELMATIK adalah percuma untuk 30 hari dan anda boleh Test Drive dahulu DI SINI. Setelah anda membuka akaun EMELMATIK, seterusnya anda perlu setkan email follow up untuk dihantar kepada subcriber anda setelah mereka Sign Up di Opt-in Page anda.

Ingat FLOW ini : Opt-In Page >> Siri Email follow-up >> DUIT

Kebiasaannya Opt-In Page beserta dengan Free Item seperti Ebook, Coupon, E-Seminar, video dan seumpamanya yang dapat menarik minat orang untuk mengisi alamat email mereka di Opt-in page.

Jika anda sudah berjaya mendapatkan alamat email, sistem autoresponder akan menghantar email kepada subscriber anda secara automatik. Opss …jangan salah sangka. Sudah semestinya anda sediakan dahulu rangkaian email agar ia dapat dihantar secara automatik yer.

Melalui rangkaian email lah jualan akan berlangsung. Sebab utama adalah, orang jarang akan membeli hanya sekali pendedahan sahaja. Mereka memerlukan banyak kali input untuk mereka mempertimbangkan untuk membuat keputusan membeli.

Contoh yang boleh saya kongsikan adalah berkenaan Penjagaan Kesihatan. Jika anda sudah mempunyai subcriber yang berkaitan dengan kesihatan, email follow-up anda hendaklah menjurus kepada perkongsian tentang cara pemakanan yang betul, diet yang bagaimana diperlukan, senaman apa yang perlu dilakukan, apa yang boleh dan apa yang tidak boleh dilakukan jika nak terus sihat.

Dalam email anda tersebut, mungkin anda boleh selang selikan dengan berkongsi produk misalnya yang sesuai untuk darah tinggi yang anda mempunyai testimoninya. Disitu juga anda boleh kongsikan tips pemakanan ala kampung yang boleh menurunkan darah tinggi.

Apabila subscriber telah percaya kepada anda, barulah akan wujud kepercayaan dan terhasilnya jualan dan seterusnya jualan berulang.

Namun begitu, ada pantang larang yang perlu anda elak. Jangan pula subcriber kesihatan anda promote tentang teknik menjana pendapatan. Ianya sudah lari dari minat subscriber anda dan boleh menyebabkan subscriber anda lari. Subcriber nak lari amat mudah dengan hanya klik link unsubcribe sahaja.

Saya harap anda nampak keperluan email list yang saya kongsikan disini. Apabila ada email list yang targetted, mudah untuk anda melakukan jualan dan jimatkan poket anda dari melakukan promosi berbayar.

Jika anda masih lagi belum mengumpul email list, anda lakukan sekarang. Dapatkan 30 hari PERCUMA DI SINI

Maklumbalas anda amat dialukan. Ringankan tangan anda untuk komen yer.

 

MODEL BISNES ONLINE SEPARUH MASA - Download FREE

comments

Share Kepada Rakan

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

', 'auto'); ga('send', 'pageview');