Beberapa hari lepas saya google dan terus meng-google tercari-cari ebook cover yang sesuai dan yang lebih bermakna dapat dipakai secara PERCUMA dan BETUL-BETUL PERCUMA.

Nak buat duit online nie kena pandai cari tools yang PERCUMA. Kalau tidak duit akan habis membeli tools memanjang walhal kita hanya perlu NAK COVER EBook Yang simple ajer.

Salah satu cover ebook yang saya dah buat dengan MyeCoverMaker nie adalah cover untuk Teknik ADD 1000 Friends di Facebook. Tak ler cantik sangat tetapi adalah rupa ebook nya kan..

Nak buat cover ebook sebegini amatlah mudah. YANG PENTING ANDA pilih ecover yang FREE. Macam contoh diatas tu guna template cover yang FREE jer. Selepas selesai design…boleh download terus. Design pun paling lama 15 minit ajer. Jika anda nak yang lebih canggih..kena bayar lah sedikit. Oleh kerana saya cuma nak design sesimple tu, so saya pakailah yang percuma aje

Yang bestnya MyEcoverMaker nie, cover ebook yang FREE tu memang betul-betul FREE. Setelah berhari-hari meng-google, ada juga saya dapati ebook cover MACAM FREE tetapi sebenarnya bila NAK DOWNLOAD dia kenakan caj. Ada beberapa website yang saya jumpa begitu caranya. Syukur bertemu MyEcoverMaker , dah lah betul FREE “bagi template yang FREE” dan amat MUDAH digunapakai. Cubalah sekarang…

MODEL BISNES ONLINE SEPARUH MASA - Download FREE

comments

Tags: , ,

Leave a Reply