Ini Cara Saya Jana Pendapatan Online>> Klik Sini <<

Usah Melekat Di Facebook

Hampir 4 bulan lamanya saya telah mengasingkan diri daripada Facebook. Update status dan mempromosi menggunakan facebook telah dihentikan secara total. Bohong jika dikatakan tidak membuka langsung, ada sekali dua dalam tempoh tersebut membuka facebook tapi hanya sebentar sahaja. Ada beberapa alasan untuk saya lakukan demikian tapi yang utama adalah untuk mengelak kebergantungan jualan melalui facebook. Ramai

4 Strategi Tarik Prospek Produk Affiliates

Sebenarnya bukan setakat 4 tapi banyak lagi strategi yang anda boleh guna untuk tarik prospek membeli produk affiliates. Mungkin anda dah terbiasa terkena jerat agen affiliates tetapi mungkin anda tak perasan oleh cara halus yang mereka gunakan. Untuk kali ini cukup saya ceritakan 4 sahaja dahulu. Jika banyak sangat, tapi tak dibuat pun tak ada

Strategi newbie hasilkan RM100000 yang pertama dengan affiliate

Paparan dibawah adalah pengalaman kisah sebenar … Seorang bekas peserta kursus bengkel affiliates , telah menghasilkan pendapatan tak masuk akal hanya dengan mengaplikasikan apa yang beliau baru belajar. Apa yang beliau lakukan hanya GUNA  STRATEGI DAN KAEDAH YANG SAMA seperti yang telah dipelajari. Tidak ada rahsia sulit lain. Encik Mahmud Roslan adalah merupakan seorang usahawan sepenuh masa. Beliau

Cara Saya Cari Skrip Close Sales

Skrip Close Sales amat-amat penting agar dapat close sales. Nak buat skrip yang power rangers, bukan senang. Nak beli skrip yang power pula bukan murah. So, apa yang saya lakukan adalah cari… Saya tak cari di google … tapi… saya cari dekat facebook.. sebab … ramai yang sanggup berkongsi di facebook terutama sifu-sifu yang baik

Blogspot Untuk Minisite Bisnes

Awak buat bisnes di facebook jerr.. Tak der minisite atau sales page ? Emm… yer ker…oooooooohh Maaf nak tanya… betul ker cuma di facebook sahaja ? Oh yer ker… kalo betul teruskan usaha anda.. Tapi … kan … Sepanjang pemerhatian saya lah… belum lagi saya jumpa orang yang betul-betul buat duit menerusi medium online nie tak ada

3 WhatsApp Dalam 1 Handphone Tanpa Simkad

Panduan Setup 3 Whatsapp Dalam 1 Henfon Tanpa Simkad HARGA RM30.00 SAHAJA ************************************* Panduan Setup ini mengandungi 70 muka surat panduan STEP by STEP bagaimana anda boleh pasang 3 whatsapp dalam 1 Henfon Tanpa Simkad Jika nak pasang dengan simkad pun boleh……. ************************ Panduan ini tidak sesuai untuk semua orang. Ianya sesuai jika anda ada:

AutoReply Whatsapp [VIDEO]

Bila anda melakukan jualan secara online dan whatsapp merupakan medium close sales anda…satu perkara yang pasti adalah anda akan sibuk menjawab whatsapp yang bertalu-talu. Dan yang tak bestnya, bila anda terlampau sibuk dan sedang tidur, kerja-kerja close sales akan terganggu. Sebagai memudahkan anda, auto reply whatsapp boleh membantu.    

', 'auto'); ga('send', 'pageview');